Letkun Pirtti


Letkun Pirtti on perinteikäs kylätalo Hämeen Härkätien varrella. Vuonna 1931 maamiesseuran omistukseen siirtynyt hirsirunkoinen, mansardikattoinen talo on rakennettu talkoovoimin Letkun ja Patamon kylien yhteiseksi kokoontumistilaksi.

Taloa on vuosien varrella kunnostettu ja laajennettu useaan otteeseen ja se on tänä päivänä kylän yhteinen kokoontumistila, kyläjuhlien, kurssien, kerhojen ja kokousten pitopaikka.

Viihtyisää ja hyvin varustettua taloa vuokrataan juhlien, kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Osoite: Härkätie 189, 31380 Letku

Tilat ja varustus:

Talossa on iso juhlasali, moderni laitoskeittiö, sisäwc:t.  Keittiötiloihin ja näyttämölle on oma sisäänkäynti.

Keittiövarustukseen kuuluu sähköliesi, suurtalousliesi, kolme isoa jääkaappia, kaappipakastin, suurtalousastiapesukone, iso kahvinkeitin. Kalusto sisältää 150 hengen ruoka- ja kahvikaluston sekä pikarit. Kalustoa vuokrataan myös erikseen.
Juhlasalissa on pöytäpaikkoja n. 150, kanttiinissa n. 30. Käytettävissä on myös terassi ja piha-alue ulkopenkkeineen ja pöytineen. Lisäksi vuokrattavissa on  2 juhlatelttaa, 8 x 5 m.
Piha- ja paikoitusalue on valaistu.

Hinnat:
  • 150 € ilman astiastoa
  •  200 € astiaston kanssa 
  • 20 € kokousvuokra, max. 2,5 tuntia
Sijainti: Letkun Pirtti sijaitsee Tammelassa Hämeen Härkätien varrella, noin 4 km 2-tieltä Eerikkilän risteyksestä Somerolle päin. Matkaa Tammelan kirkonkylälle on 22 km, Forssaan 19 km. Somerolle 12 km ja Helsinkiin 99 km.

Muuta:  Kokousvarustukseen sisältyy sähköpiano, videotykki ja valkokangas. Yöpymismahdollisuus patjamajoituksella yläkerran kerhotilassa, jossa myös suihkutila.

Tiedustelut ja varaukset:  Asko Koivu, (03) 4350 803, 0400 502 425
Käytettävissä myös sähköinen varauspalvelu > Forssan Seudun Juhlatalot