tiistai 9. kesäkuuta 2020

Kesäkuun kylätiedote


Tammelan 4H:n lannoite- ja peltosiemensäkkien keräys Vahaksen tienhaarassa kesäkuun ajan.

Kävelyklubilaisille myynnissä vielä muutama kymmenvuotis-T-paita viiden euron hintaan, kysy Kirsti Reiman. HUOM. Kävelyklubi PERUUTETTU tältä kesältä kunnan taholta.

Motoristikahvila JATKUU Letkun Puodilla kesätiistaisin klo 18-20 edelliskesien tapaan, korona-ajan hygieniaohjeita noudattaen.

9.6. Linnanmäen retki PERUUTETTU.

11.6. KESÄN KORKKAUS Letkun Puodilla klo 16.30 - 17


Tammelan kirjasto-auto ja kulttuuripalvelut järjestävät Kesän korkkaustapahtumat Portaassa 10.6. ja Letkulla 11.6. Tarkoituksena on musiikin lomassa toivotella hyvää kesää etäisyydet huomioiden kyläläisten ja kesäasukkaiden kanssa, sekä muistuttaa hyvistä kirjastopalveluista kylillä.
Lisäksi puhutaan kulttuurikumppanuudesta ja mitä juuri Portaassa ja Letkulla on luvassa kesällä ja mitä odotuksia ensi kesälle 2021. Tapahtumassa ILMAINEN KAHVITARJOILU, jonka tarjoavat kirjasto ja kulttuuripalvelut. Musiikkia esittävät Mervi Malin-Santos ja miehensä Hooper. Tervetuloa!

13.6. Avoimet kylät tapahtuma järjestetään tänä vuonna VIRTUAALISENA netissä. Letkulla Letkun heiton MM-kisat PERUUTETTU ja kyläkauppapäivää vietetään normaalin aukiolon merkeissä. Avoimet kylät -päivää voit seurata netissä: WWW.AVOIMET KYLÄT.FI.
Sadat kylät ja korttelit ympäri Suomen julkaisevat kanavissaan erilaisia verkkosisältöjä. Nyt on tilaisuus tutustua verkossa kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina!
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.
Tapahtumaan voit OSALLISTUA myös tänä vuonna julkaisemalla tapahtumapäivänä kuvia kylästäsi somessa: #avoimetkylät #kylille.

Letkun Puoti avoinna arkisin ma klo 9-17, ti – to klo 10-17, pe klo 10-18, la klo 10-14. Puh. 034350810. Puodissa myös KAUPPAKASSIPALVELU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti