sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Helmikuun kylätiedote

Nyt maanantaina 6.2. kunnanvaltuusto päättää kouluverkon kohtalosta klo 18 alkavassa kokouksessa. KOKOONTUMINEN kyläkoulujen puolesta kunnantalon edessä klo 17-18. Mukaan julisteet ja banderollit! Lähdetään porukalla kaikkien kylien kanssa muistuttamaan päättäjille, että koko kunnan vahvuus ovat vireät paikallisyhteisöt lapsiystävällisine kyläkouluineen! Nykyinen kyläkouluverkko on toimiva ja selvästi kustannustehokkaampi kuin 4 koulun (Kaukjärven, Letkun, Myllykylän ja Teuron kyläkoulujen) lakkauttaminen ja Norrintien entisen koulun
tilojen kunnostaminen.

Tutustu tarkennettuihin laskelmiin:
https://drive.google.com/file/d/0B6Vj90PfcHcDV3dqdDByRzFaXzg/viewLisää kannanottoja ja tietoa prosessista Tammelan kouluverkko-sivulta:
https://sites.google.com/site/tammelankouluverkko/home

Kaikki kynnelle kykenevät mukaan, nyt ei auta jäädä kotiin! Klo 18 siirrymme seuraamaan valtuuston kokousta ja tsemppaamaan valtuutettuja säilyttämään kyläkoulut lapsillamme.

8.2. KINKERIT Letkun pirtillä klo 12.30, mukana Timo Leinonen ja kanttori Evi
Kant. Itsenäisyyden juhlavuoden kinkereiden aiheena on Reformaatio 500 vuotta. Merkkivuotta vietetään nimen Armoa 2017! alla. Merkkivuosi ohjaa pohtimaan,
mitä omassa seurakunnassa nyt olisi uudistettava, eikä vain seurakunnassa. Merkkivuosi on mainio mahdollisuus lähteä yhdessä kyselemään, mitä on hyvä elämä tänään ja tulevaisuudessa. Mistä löydämme armon?

11.2. klo 15 eteenpäin Letkun Musiikki ry järjestää ystävänpäivän kunniaksi TALVIRIEHAN Letkun koululla. Tapahtuma on kaikenikäisille kylää ja kansakuntaa katsomatta! Ohjelmassa on mm. potkukelkkojen kiihdytyskisat (tuunaa oma kelk-
kasi kisaan), kiekkolaukauskisa (tutka), hankipussihyppelyä, hiihtoa, mäenlaskua, luistelua ym. Laavu on lämmin ja kanttiinissa on myynnissä grillimakkarat, lihikset, sämpylät, pullat, vohvelit sekä kuumat ja kylmät juomat. Tervetuloa!
Huom. Säävaraus, vesisateen sattuessa ohjelma muuttuu vesipitoiseksi!

20.2. ENERGIAILTA Letkun pirtillä klo 18.30. Asiantuntijavieraana ProAgrialta energia-asiantuntija Antti Rusanen, joka kertoo lämmitysjärjestelmistä. Käytännön esimerkkinä kylätalon lämmityssysteemin tehostaminen energiaa säästäväksi ja kustannuspihiksi. Järj. yhteistyössä Hämeen ammattikorkeakoulun ja ProAgrian Informe-hankkeen kanssa.

6.3. KOKKAILLAAN ILTA YHDESSÄ Letkun pirtillä klo 18 alkaen. Ruokakurssilla tutustutaan nyhtökauraan, härkikseen ja mifuun ruoanlaitossa. Järj. kylätoimikunta yhteistyössä Tammelan Marttojen kanssa. Kurssin hinta 7 €/hlö. Ilmoittautumiset Tuulalle puh. 0400 630590.

15.3. DIAKONIAPIIRI Letkun pirtillä klo 12.30, mukana vt. kirkkoherra Päivi Aikasalo.

Letkun Puoti auki ma 9-17, ti- to 10-17, pe 10-18, la 10-14. Puh.03 4350810, www.letkunpuoti.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti