torstai 23. huhtikuuta 2015

Huhti - toukokuun kylätiedote

OP Lounaismaa lahjoittaa 100 toimialueensa 15-17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan yleishyödyllisten yhdistysten kautta. Työaika on 2 viikkoa ja palkka 360 €. Työpaikat ovat haettavissa 26.4. asti. Letkulle työntekijöitä haetaan koululaisten yleisurheilu-
kurssin apuohjaajaksi ja kesätapahtumien järjestelyavuksi. Lisätietoa löytyy www-osoitteesta:
https://www.op.fi/op?cid=151844886&srcpl=4
ja myös Letkun puodin kahviosta ”Kesäduuni
OP:n piikkiin kansiosta”. 

25.4. Keväiset pöytäjuhlat Letkun pirtillä klo 20 alkaen. Suolaista ja makeaa! Atlas tahdittaa tanssit. Liput Tuulalta 15 €/hlö. Tervetuloa!
Järj. kylätoiminkunta.

26.4. Siivotaan klo 14–19 Hiisilän risteyksestä Eerikkilään härkätien varsia ja Hiisilän risteyksestä Salkolaan päin 2-tien varsia. Ottakaa huomioliivit ylle ja varustautukaa säänmukaisesti pukeutuen. Työhanskat käteen ja jalkaan saappaat tai muuten tukevat ja suojaavat jalkineet. Roskapusseja saa paikanpäältä, jos on roskapiikki, niin helpottaa keräystä. Siivouspäivää pidetään lasten musiikkiharrastuksen hyväksi yhteistyössä Destian kanssa. Tuula tarjoaa mehua ja makkaraa koulun laavulla talkoopalkaksi. Tervetuloa, lähdetään kaikki mukaan talkoisiin!

7.5. Päiväpiiri kokoontuu Luontokeskuksessa klo 12.30. Irene mittaa myöskin verenpaineita.

14.5. Helatorstaina Tuulan päivän konsertti ”Rautavaaran jäljillä” Anssi Känsälä ja kansanmusiikki-
yhtye Tallari, kylätalojen konserttikiertue Letkun pirtillä klo 14. Liput 12 €, ennakkomyynti puodilta ja Tuulalta. Buffetti. Tervetuloa!

Letkun Puoti on avoinna ma klo 9-17, ti- to klo 10-17, pe klo 10-18, la klo 10-14, helatorstaina ja sunnuntaisin alkaen 17.5. klo 12-14.
Puodin puh.03 4350810, lisätietoa ja tarjoukset netissä www.letkunpuoti.net. Ostokset voit myös tilata puhelimitse tai sähköpostitse (letkunpuoti.osk@gmail.com) sekä noutaa puodilta sopimuksen mukaan. Kysy tarpeen mukaan myös kotiinkuljetusta ostoksillesi.

HUOM. Kylätiedote palvelee Letkun alueen tapahtumien tiedottamisessa kaikkiin talouksiin kesäisin ja vakituisiin ympäri vuoden. Mikäli haluatte tiedottaa tapahtumistanne tätä kautta, lähettäkää tiedot sähköpostiin letkuntontit@gmail.com. Tiedote ilmestyy 1-2 kertaa kuukaudessa. Paikallisten yritysten mainoksia voimme jakaa tai pieniä mustavalkoisia mainoksia myös painaa tiedotteen 2-puolelle pientä korvausta vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti