keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tule suunnittelemaan 2014 tonttipäivää

Tervetuloa suunnittelemaan vuoden 2014 tonttipäivää Letkun Pirtille lauantaina 26.10.2013 klo 14.00!

Letkun Tonttipäivä järjestetään ensi vuonna jo yhdeksännen kerran.

Miten saisimme tapahtumasta entistä kiinnostavamman?

Ja tontteja myyntiin, uusia asukkaita ja lapsiperheitä kylään.

Myynnissä on tällä hetkellä kylän tonttipörssissä runsas parikymmentä tonttia eri puolilla kylää, ja lisäksi kiinteistövälittäjien kautta noin kymmenkunta kiinteistöä. Tarjontaa on kohtuullisesti!

Mikäli sinulla olisi tontti markkinoitavaksi, pyydämme ilmoittamaan kylän tonttivastaavalle Kimmo Tourulle puh. 0400 872 477 tai kimmo.touru@surffi.net.
Kaikki kylän tontit ovat kunnan kautta myynnissä Etuovi.comissa.

Muita kohteita? Letkun kylä on viehättävä ja luonnonläheinen asuinpaikka pihapiireineen ja rakennuksineen. Löytyisikö halukkuutta päästää vieraat tutustumaan ”omiin nurkkiin” avointen ovien merkeissä tonttipäivän yhteydessä? Tai esim. pystyttää pihakirppis tai pop up –ravintola omaan pihaan?

Kiinnostavia tutustumiskohteita olisivat varmasti vanhat talot, puutarhat, pihapiirit, rakenteilla olevat talot, yritykset, lämmitys- ja jätevesiratkaisut ym.

Tapahtumaan on aina saatu mukavasti mukaan myös näytteilleasettajia, paikallisia ja muita rakentamiseen ja kodin kunnostukseen liittyviä palveluntarjoajia. Nyt on jo alustavasti tiedusteltu yrityksiltä ”tonttipäivätarjouksia”, joita voisivat hyödyntää kaikki kiinnostuneet. Vinkkejä tarjousten pyyntöön?

Mitä muuta? Tule kertomaan ideoita ja vinkkejä tai ilmoittautumaan mukaan tapahtumaan tontin tai muun kohteen esittelijänä, torimyyjänä, näytteilleasettajana, työnäytöksessä tai talkoolaisena.

Toivomme, että pääset paikalle 26.10. klo 14 ja kerrot tuttavillesikin! 

Tonttipäivän järjestävät Kylätoimikunta, Lmms ja Vanhempainyhdistys yhteistyössä Tammelan kunnan kanssa.

2.11. Pöytäjuhlat Halloween -teemalla Letkun pirtillä klo 20 – 00.30. Liput 10 € Lmms:n johtokunnan jäseniltä tai Letkun puodista. Viidessadas Letkun Facebook-sivuista tykkäävä saa Halloween -lipun lahjaksi! Nyt kaikki tykkäämään Letkusta - niin pysytään ajan tasalla tapahtumistakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti