keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tonttipäivä 20.4.


Pidämme lauantaina 20.4. klo 10-14 Tonttipäivän kyläläisten osuuskunnan pyörittämän kyläkauppa Letkun Puodin tiloissa. (Härkätie 341, ajo-ohje: 2-tieltä Eerikkilän risteyksestä härkätietä Someron suuntaan n. 3,5 km.)

Myynnissä on tontteja kyläkeskuksen lähellä Härkätien varressa, Tourujärven maisemissa Patamonkulmalla sekä Liesjärven kansallispuiston tuntumassa sijaitseva tontti Kyynäräntien varressa.

Esittelyssä on myös monen maallemuuttajan toivekohde; maatilan talouskeskuksessa sijaitseva vanha hirsirunkoinen talo isolla etelärinne tontilla! Lisätietoja tästä kohteesta: http://www.nettiasunto.com/tammela/59478

Myynnissä on yhteensä 14 kpl 5 000-10 000 m² tontteja. Pinta-alasta ostaja voi neuvotella myyjän kanssa. Tonteissa on sähkö- ja vesiliittymät lähellä ja alueella on toimivat nettiyhteydet. Myytävät tontit löytyvät EtuOvi.comista Letkun postinumerolla 31380 ja ne päivitetään myös kylän www-sivuille (www.letkunkyla.net). Lisätietoja antaa kylän tonttivastaava Kimmo Touru 0400 872 477.

Mukana myös KONTIO Hirsitalo- ja huvilamyynnin Kalevi Virtanen, Vilart Oy:n Teemu Heinonen, Meliinan Sisustussuunnittelu sekä Someron Rakennuskonevuokraamo Virtasen Talomaalien tuote-esittelyllä.

Puodilta löytyy paikallisten tuottajien ja kädentaitajien tuotteita.
Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti