maanantai 25. maaliskuuta 2013

Naamiaisiltamat pääsiäissunnuntaina 31.3.


Naamiaisiltamat pääsiäissunnuntaina 31.3. klo 19-01 Letkun pirtillä.

Liput: 10€, koululaiset 3 €. Parhaat asut palkitaan! Lasten ja aikuisten sarjat.

Illan juontaa Jarmo ”Jaffa” Palomäki. Ohjelmassa mm. musiikkiesityksiä, Letkun naamiaisten historian muistelua ja hauskoja esityksiä.

Tanssit tahdittaa Tanssiorkesteri Hopeatähti.

Arpajaiset sekä puffetti.Letkun Pirtti on perinteikäs kylätalo Hämeen Härkätien varrella. Vuonna 1931 maamiesseuran omistukseen siirtynyt hirsirunkoinen ja mansardikattoinen talo on rakennettu talkoovoimin Letkun ja Patamon kylien yhteiseksi kokoontumistilaksi vuonna 1921.

Taloa on vuosien varrella remontoitu useaan otteeseen ja se on tänä päivänä kylän yhteinen kokoontumistila, kyläjuhlien, kurssien, kerhojen ja kokousten pitopaikka.

LounaPlussan tuella rakennettiin vuosina 2002-2003 Letkun Pirttiin nykyaikainen keittiö- ja tarjoilutila ja saneerattiin vanhasta keittiöstä toimiva kahvio ja kokoustila. Rakentamattomaan yläkertaan tehtiin nuorisotilat. Lisäksi laadittiin esite kylän ja kylätalon markkinoimiseksi.

Julkinen rahoitus: 62 437 €
Yksityinen rahoitus: 10 407 €
Talkootyö: 10 407 €
Kokonaisrahoitus: 83 251 €

Viihtyisää ja hyvin varustettua taloa vuokrataan juhlien, kokousten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

TAHTO- taloille houkuttelevaa toimintaa

LounaPlussa ry:n TAHTO- hankkeella autetaan alueen kylä- ja yhdistystoimijoita tuomaan kunnostettuja tilojaan entistä paremmin näkyviin ja suuren yleisön tuntemaksi. Hankkeen tuella kannustetaan yhdistyksiä järjestämään tiloissaan tapahtumia, esim. iltamia, juhlalounaita ja toteuttamaan alueelle laadittuja suunnitelmia sekä parantamaan tiedotustaan. Hanke kestää vuoden 2014 loppuun asti.

Lisätietoja: LounaPlussa ry, Tuula Kallioinen 050-5834715, tuula.kallioinen@lounaplussa.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti